Naprapat Östermalm, Medarbetarna

Östermalm är det alltid korta väntetider som i sin tur ger korta skadetider. Vi anser att genom ett tidigt insättande av rätt behandling och nödvändiga förändringar förkortas frånvaro från arbete och idrott anmärkningsvärt. Boka din tid hos våra erfarna naprapater idag!

För att du skall känna dig trygg i att du får bästa möjliga hjälp och rehabiliteringsprogram har vår naprapatklinik anslutit oss till aktörer som kompletterar vår verksamhet. Vi har också ett nära och bra samarbete med de största leverantörerna av sjukvårdsförsäkringar (tex Skandia, Falck Healthcare, SEB, If, DKV). Många anställda har även ett friskvårdsbidrag (tex via ActiWay) som går bra att använda hos oss på kliniken på Östermalm.

Kontakta oss gärna för mer information eller om du vill ha en konsultation via telefon. Kliniken på Östermalm har öppet mellan 8:00-17:00. Det går även bra att maila oss din fråga så svarar vi dig så snart vi kan. I kvarteret kring vår adress Östermalmsgatan 62 finns goda parkeringsmöjligheter samt nära till T-bana Stadion.

byggvärme.se